top of page
Blog: Blog2
Zoeken

Waarom is het zo belangrijk om de wimpers en ooglidranden tussen behandelingen te wassen?


Waarom is het zo belangrijk om de wimpers en ooglidranden tussen behandelingen te wassen? 🤷🏼‍♀️


Het komt voor dat het zelf wassen van synthetische wimpers tussen bezoeken aan een stylist moeilijk lijkt. Klanten kunnen bang zijn dat ze de applicatie beschadigen.😢 De mythe dat het weken van synthetische wimpers de kwaliteit van de styling negatief beïnvloedt, is nog steeds behoorlijk populair.😊


Dagelijkse hygiëne van wimpers en ooglidranden is echter zeer noodzakelijk! Het vermindert het risico op gevaarlijke infecties, verlengt de houdbaarheid van de applicatie en laat synthetische wimpers fris en pluizig uitzien. 👁️


Speciaal voor jou heb ik een kleine tutorial gemaakt van hoe ik dit het doe! 😊


Regelmatig wassen van synthetische wimpers en ooglidranden. Reinigt ze van afscheidingen en make-up resten en voorkomt de groei van bacteriën, waardoor de duurzaamheid van de applicatie wordt verlengd!


Gewassen en gekamde plukjes worden pluiziger en zien er esthetisch aantrekkelijker uit.🤩


Indien worden ze niet goed behandeld, wimpers en ooglidranden lopen het risico oog- en ooglidrandontsteking te ontwikkelen!


De wortels worden vettig en de plukjes plakken aan elkaar, waardoor de synthetische wimpers sneller kunnen loslaten... Ook ziet de hele styling er niet meer esthetisch uit!


Was wimpers op een gesloten oog. Gebruik de vegende beweging van het ooglid naar de wang. Een shampoo ontworpen voor wimperhygiëne zal nuttig zijn bij het verwijderen van afzettingen. Aan het einde goed uitspoelen met water, daarna kun je de borstel voorzichtig kammen om ze de juiste vorm te geven.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page